• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Hylder dansk målscorer: Han oser af målfarlighed

Foto: Getty Images

Wahid Faghir scorede søndag sit første Bundesliga-mål for Stuttgart. Det trækker roser fra hans cheftræner.

Af Anders Dehn

Søndag spillede Wahid Faghir sin bare anden Bundesliga-kamp efter skiftet fra Vejle Boldklub til Stuttgart, og det endte som en stor succes for den danske angriber. Han udlignede nemlig inde i overtiden.

Det kastede euforiske jubelscener af sig; spillere, trænere og ledere kastede sig om halsen på Faghir og hinanden for at fejre scoringen. Målet kastede også ros fra cheftræner Pellegrino Matarazzo af sig.

- Når knægten nærmer sig straffesparksfeltet, kan man se, at han oser af målfarlighed. Han kan skyde med venstre og højre, og han har også et godt hovedspil. Det er vigtigt, at han bliver ved med at arbejde hårdt og holder benene på jorden, siger træneren ifølge lokalmediet SWR.

Stuttgart kæmper hårdt for at lægge afstand til nedrykningsstregen. Derfor blev spillere og trænere så glade for scoringen mod Union Berlin. Det ene point betyder nemlig, at Stuttgart nu har fem af slagsen ned til FC Augsburg på playoffpladsen.

Målet var i øvrigt både flot og heldigt. Først vendte Wahid Faghir på en modstander i feltet, og siden blev han afslutning rettet af, så den gik i mål.

Se scoringen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020