• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

Jonas Wind afslører: Her er min drømmeklub

Foto: Getty Images

Der er særligt én klub, som Jonas Wind drømmer om at spille for i fremtiden.

Af Ole Hoffskov

En drøm gik i opfyldelse for Jonas Wind i januar, da han på sidstedagen af transfervinduet blev solgt fra FC København til VfL Wolfsburg. De seneste otte måneder har angriberen fået lov til at smage på, hvordan det er at tørne ud for en af de store klubber i en europæisk topliga.

Jonas Wind har dog ingen planer om, at det skal slutte her.

Den 23-årige angriber har store ambitioner for resten af sin karriere, og han lægger ikke skjul, at der særligt er én klub, han drømmer om at repræsentere på fodboldbanen en dag.

- I fremtiden vil Arsenal være en drømmedestination for mig. Det har altid været min yndlingsklub. Hele generelt synes jeg, at Premier League er den bedste liga i verden, og det ville være spændende at spille der. Det er dog ikke noget, jeg fokuserer på lige nu. Jeg har det godt i Wolfsburg, som er en god klub for mig. Fremtiden må vise, om jeg er dygtig nok til at tage det næste skridt, siger Jonas Wind i et stort interview med bulinews.com.

I interviewet kommer den danske angriber også ind på, hvilken holdkammerat i Wolfsburg der har imponeret ham mest.

- Helt fra begyndelsen var jeg meget imponeret over Aster Vranckx, som lige er blevet udlejet til AC Milan. Jeg kendte ham ikke på forhånd, men han var én af de bedste under mine første træningspas. Han er en god spiller, som er fysisk stærk, selv om han kun er 19 år.

- Jeg har også været imponeret over Koen Casteels, som er én af de bedste målmænd i ligaen, og min angrebsmakker Lukas Nmecha, som ligeledes er en dygtig spiller, lyder det fra Jonas Wind

Han fastslår, at han er blevet en meget bedre fodboldspiller af at have tilbragt godt et halvt år i tysk fodbold.

- Tempoet er meget højere i Bundesligaen end i Superligaen, så jeg har været nødt til at forbedre mig for at matche mine holdkammerater og modspillere. Jeg er blevet hurtigere med og uden bolden. Man bliver kun bedre af at spille sammen med gode holdkammerater og mod dygtige modstandere. Jeg føler, jeg har udviklet mig godt, men der er altid plads til forbedringer. 

- Jeg vil gerne score flere mål og være mere inde i boksen, selv om jeg også godt kan lide at sætte mine holdkammerater i scene. Jeg synes, jeg tog et skridt frem i sidste sæson, og det skal jeg blive ved med, fastslår danskeren, der foreløbig er noteret for fem scoringer i 16 kampe for Wolfsburg. 

Jonas Wind plejer i øjeblikket en skade og har ikke været på banen i over en måned - i videoen i toppen af artiklen giver han en status på skaden.