• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Kovac bekræfter håndgemæng mellem Bayern München-stjerner

Foto: Getty Images

Niko Kovac har bekræftet, at der har været slåskamp mellem to spillere i Bayern München, men det får ikke konsekvenser.

Af Morten Jørgensen

Torsdag lød meldinger fra den tyske presse, at Kingsley Coman og Robert Lewandowski krydsede klinger til træning, og at Niklas Süle og Jerome Boateng måtte skille de to kamphaner.

Historien har vist sig at være god nok, for på et pressemøde tidligere i dag kunne Niko Kovac bekræfte hændelsen på træningsbanen. Samtidig kunne den kroatiske Bayern München-træner også fortælle, at de ikke vil blive straffet i form af bøder eller lignende.

- Der var en slåskamp mellem to spillere, som blev nævnt i medierne. Os tre diskuterede det efter træning, og begge undskyldte for deres opførsel og var kede af det, der var sket, lød fra Niko Kovac ifølge Goal.

- Ingen vil blive straffet med en bøde, fordi begge spillere var forstående, og det er meget vigtigt at være forstående nu. Sagen er lukket og slukket.

I weekenden skal Bayern München møde Fortuna Düsseldorf, og her kan Robert Lewandowski og Kingsley Coman meget vel begge være at finde på banen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.