• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Medie: Stjerne er færdig i Bayern München

Foto: Getty Images

Endnu en stjerne ventes at forlade Bayern München til sommer.

Af Victor Risager

Til sommer forlader David Alaba med sikkerhed Bayern München, når hans aftale udløber. Det har han allerede annonceret i februar.

Men han bliver ikke den eneste forsvarsstjerne til at sige farvel til klubben til sommer.

Også 32-årige Jerome Boateng ventes at forlade de tyske giganter, når hans aftale ligeledes udløber efter denne sæson. Det skriver det velansete tyske medie Kicker.

Klubbens bestyrelse har efter sigende besluttet, at de ikke vil forlænge den erfarne forsvarsspillers kontrakt, og at det allerede er blevet meddelt til Jerome Boatengs lejr. Dermed skal tyskeren ud og lede efter en ny klub.

Jerome Boateng kom til Bayern München for godt ti år siden fra Manchester City og har siden været med til at vinde otte Bundesliga-titler, fem pokaltitler og to Champions League-titler. Det er i alt blevet til 354 kampe for Bayern for den tyske stopper.

Til at afløse David Alaba og Jerome Boateng har Bayern München allerede hentet forsvarsspilleren Dayot Upamecano fra RB Leipzig, mens de også i forvejen råder over spillere som Niklas Süle, Benjamin Pavard, Lucas Hernandez og Tanguy Nianzou.

Forleden kunne danske Yussuf Poulsen afsløre, at en Bayern München-stjerne i sin tid lærte ham tysk. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus