• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Thomas Tuchel spøger i kriseramt storklub

Foto: Getty Images

Det kører absolut ikke for Bayern München i øjeblikket, og i tyske medier spekuleres der nu i, om Thomas Tuchel kan hentes ind i stedet for Julian Nagelsmann.

Af Lars Gram-Hanssen

Bayern München er uden sejr i holdets seneste fire kampe i Bundesligaen, og det har i den tyske presse medført spekulationer om Julian Nagelsmanns fremtid i klubben. 

Her florerer et andet navn, nemlig Thomas Tuchels. Den 49-årige tyske træner med en fortid i Dortmund og Paris Saint-Germain er i øjeblikket arbejdsløs, efter at han for nyligt blev fyret i Chelsea. 

Efter lørdagens 1-0-nederlag til Augsburg har Bild eksempelvis skrevet, at 'Nagelsmann har et Tuchel-problem'. Sky Sport har skrevet, at Bayern München-bossen Oliver Kahn kan forvente flere rygter om Thomas Tuchel, såfremt mestrene med at gå fem kampe uden sejr i ligaen. 

Også RTL har fokus på Nagelsmanns problemer: 'Julian Nagelsmann har ført Bayern ind i en historisk krise - lurer Thomas Tuchel allerede i kulissen?' spørger mediet således. 

I kølvandet på nederlaget til Augsburg har Oliver Kahn, der er administrerende direktør i Bayern München, dog understreget, at den sydtyske storklub i øjeblikket ikke overvejer andre trænere, idet man fortsat har stor tiltro til den 35-årige Julian Nagelsmann, som klubben ansatte i sommeren 2021.