• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Tidligere FCM-angriber i kæmpe scoringskrise

Foto: Getty Images

Han scorede masser af mål i sidste sæson, men i denne sæson lykkes det slet, slet ikke for tyske Luca Pfeiffer.

Af Kenneth Jensen

Det er med at smede, mens jernet er varmt, og det gjorde den danske klub FC Midtjylland, da den i sommer solgte tyske Luca Pfeiffer til Bundesliga-klubben Stuttgart.

Den store angriber blev aldrig noget hit i FC Midtjylland, men da han i sidste sæson var udlejet til 2. Bundesligaen, scorede han masser af mål i Darmstadt. Så mange, at FCM pludseligt stod til at tjene penge på spilleren, som man ellers havde betalt 11 millioner kroner for at hente i Würzburger Kickers.

Den nu 26-årige angriber blev solgt for op mod 20 millioner kroner i sommer, og nu kan det nok tænkes, at FC Midtjylland griner hele vejen til banken.

For angriberen, ja han er stoppet med at score.

Luca Pfeiffer har spillet 13 Bundesliga-kampe i denne sæson, og han er gået fra banen uden at score. Det er godt nok blevet til et par scoringer i den tyske pokalturnering, men i ligaen har angriberen været en kæmpe nulbon.

Så meget at mediet SWR i en artikel stiller spørgsmålstegn ved, hvad der mon er sket med angriberen.

Her er der ikke meget tiltro til, at tyskeren, der har kontrakt med Stutgart frem til sommeren 2026, pludseligt bliver en gevinst for Stuttgart i kampen om at undgå at rykke ud af Bundesligaen. 

I FCM scorede Luca Pfeiffer bare en enkelt gang i 11 Superliga-kampe. I Darmstadt scorede han dog 18 gange og stod for seks oplæg i 33 kampe i sidste sæson.

Stuttgart er nummer 16 af 18 i Bundesligaen - klubben tabte senest med 0-2 til Werder Bremen.