• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Jacob Quvang

Tysk klub løj om dansker: Havde ikke corona

Foto: Getty Images

Da klubben i sommer meldte, at han havde corona, så var det en decideret løgn, siger dansker til Discovery.

Af Jacob Quvang

Emil Berggreen har i denne sæson udelukkende spillet for Greuther Fürths andethold i den fjerdebedste række i Tyskland, og i sidste sæson optrådte han blot fire gange på klubbens førstehold i 2. Bundesligaen. 

Danskeren fik da også en sløj start på forberedelserne til den nye sæson i sommer, da han blev ramt af corona. Det var i hvert fald det, som klubben meldte ud, men det viser sig nu at være en decideret løgn. Det siger danskeren til Discovery i programmet Start11'eren

Vi har kunnet læse, at du fik raget lidt corona til dig i sommer - havde det nogen indflydelse også?

- Det er faktisk heller ikke sandt. Det blev kommunikeret ud, og nogle gange skal man måske passe på, hvor meget sandhed man kan artikulere, for det stemmer ikke helt overens med, hvad ens klub måske får sagt og kommunikeret ud, fortæller han. 

Hvad skal det betyde? Du var ikke smittet med corona eller hvordan? 

- Næ.

Men klubben sagde det, siden du siger det på den måde? 

- Jeg tror, det var lidt med, at de havde en interesse i, at jeg skulle skifte klub, og så var der noget kommunikation, der måske lød lidt bedre med, hvorfor jeg ikke var med på træningslejr.

- Jeg ved det ikke, men jeg var i coronakarantæne, fordi der var en af mine kammerater, der havde haft det, men det var jeg kun et par dage. Der er mange ting, vi kunne faktatjekke, hvis vi skulle, men vi kan også prøve at snakke om noget andet, siger Berggreen med et lille grin. 

Emil Berggreen kom til Greuther Fürth tilbage i sommeren 2020 efter et år i hollandske FC Twente. Han har tidligere også repræsenteret Mainz og Eintracht Braunschweig i tysk fodbold.

Se hele snakken i videoklippet i afspilleren.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020