• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga tipsbladet.dk

Vejen banet uventet for Rønnow: Schalke-konkurrent ude på ubestemt tid

Foto: Getty Images

Danske Frederik Rønnow har udsigt til masser af spilletid i tyske Schalke 04, der nu melder det normale førstevalg Ralf Fährmann ude på ubestemt tid.

Af tipsbladet.dk

Det lignede en spændende mulighed, da Frederik Rønnow i slutningen af september blev udlejet til Bundesliga-klubben Schalke 04 som led i en byttehandel. Umiddelbart var udsigterne til spilletid dog lidt lange, da førstevalget Ralf Fährmann forventeligt ville snuppe de fleste minutter.

Nu har tingene dog taget en uventet drejning. I seneste runde mod RB Leipzig udgik Fährmann nemlig med en skade, og nu er der mørke meldinger fra den tyske traditionsklub. Ralf Fährmann er nemlig ude på ubestemt tid.

Det betyder dog, at vejen til spilletid i de kommende runder nu i den grad er banet for den danske målmand. Noget der også blev bekræftet torsdag, da Rønnow spillede testkampen for Schalke 04 mod Paderborn. Et opgør som Schalke 04 vandt med 5-1.

Den næste opgave i Bundesligaen for Rønnow og Schalke er den 18. oktober mod Union Berlin. Her skal Schalke forsøge at rejse sig efter en hæslig sæsonstart med tre nederlag i tre kampe og en målscorer på 1-15.

---------------------------

Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets læsere - SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus