• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

Vil lokke hollandsk bomber ud af pensionen

Foto: Getty Images

Schalke 04 håber at kunne lokke Klaas-Jan Huntelaar til at genoverveje sin fodboldpension.

Af Ole Hoffskov

Klaas-Jan Huntelaar har forlængst meddelt, at han indstiller sin aktive karriere efter denne sæson, men Schalke 04 håber at kunne få veteranen på andre tanker.

Søndag viste angriberen, der fylder 38 år til august, at han stadig kan score på højeste niveau, da han fandt vej til netmaskerne for Schalke 04 mod Bayer Leverkusen. Det rakte dog ikke langt for de blåblusede, der tabte, som de har gjort hele sæsonen, og der skal ske et mirakel, hvis ikke den detroniserede storklub må en tur ned i 2. Bundesligaen.

Den konklusion er man også nået frem til i Schalke 04-ledelsen, der samtidig forventer, at det bliver umuligt at holde på 20-årige Matthew Hoppe i kølvandet på en nedrykning.

Derfor håber Schalke 04 ifølge Bild, at det er muligt at lokke Klaas-Jan Huntelaar til at tage en sæson mere i Ruhr-distriktet. Klubben vurderer, at hollænderen trods sin fremskredne alder fortsat er så effen, at han kan score mål i 2. Bundesligaen.

Det vil dog kræve, at Klaas-Jan Huntelaar går ned i løn, og angriberen har som sagt allerede meldt ud, at han vil stoppe karrieren efter denne sæson. Derfor har Schalke 04 også en plan B til Huntelaar - Simon Terodde fra Hamburger SV, som er aktuel topscorer i 2. Bundesligaen med 20 mål. 

Schalke 04 er på sidstepladsen i Bundesligaen og har blot vundet én kamp i denne sæson. Det chokerer den danske Schalke 04-legende Ebbe Sand, der for nogle uger siden gav sin vurdering af situationen i den kriseramte klub - læs mere her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus