• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lasse Claes

Ærlig Jens Stryger: Det vil være en skuffelse!

Foto: Lars Ronbog

Jens Stryger Larsen tog tirsdagens nederlag til FC København i kvalifikationen til Champions League meget afslappet.

Af Lasse Claes

Tirsdag aften blev Trabzonspor sendt tilbage til Tyrkiet med et nederlag på 1-2 af FC København. 

Dermed er storklubben pisket til at vinde om en uge, når returkampen spilles på Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu. 

Hvis det ikke lykkes, vil det ikke være godt. Så klar var meldingen fra Jens Stryger Larsen, da han mødte pressen i nationalarenaen efter kampen. 

- Der er ikke nogen tvivl, om det vil være en skuffelse at ryge ud, da et af vores mål er at komme i Champions League-gruppespillet, sagde landsholdsspilleren og fortsatte: 

- Så det vil da være en skuffelse, men jeg har tro på det her hold, og jeg er sikker på, vi nok skal levere et resultat om en ugens tid. 

Den 31-årige fodboldstjerne tilføjede, at han forventer, at Trabzonspor bliver hjulpet på vej i Tyrkiet. 

- Jeg helt sikker på, at der bliver endnu mere tryk på til næste kamp. Det er et vanvittigt stadion med vanvittige fans dernede. De skal nok hjælpe os med at komme frem på banen og få scoret nogle mål. 

Og efter nederlaget til Superliga-klubben erkendte Jens Stryger Larsen, at den tyrkiske klub skal ændre nogle ting inden returopgøret. 

- Jeg er selvfølgelig skuffet over resultatet, men jeg vil også sige, at til tider spiller vi godt, og til tider laver vi dumme og uprovokerede fejl. Det får vi rettet op på. 

Både før, under og efter kampen måtte den tidligere Brøndby-stjerne finde sig i en masse hilsner fra hjemmeholdets tilhængere. 

Men selvom ordene ikke var pæne, så tog Jens Stryger Larsen situationen med ro. 

- Buhen er en del af gamet. Der er ikke så meget der. Jeg har prøvet det før. Det er ikke første gang, jeg har været herinde og fået den modtagelse. Jeg vil ikke sige, jeg var påvirket af det. Jeg vidste godt, det kunne ske. 

Afsluttende satte EM-deltageren fra 2021 nogle ord på sin start i Tyrkiet, hvor han blandt andet er kommet tæt på Andreas Cornelius. 

- Jeg har fået en fantastisk modtagelse dernede af klubkammeraterne, trænerne, lederne og det hele. Vi startede fantastisk med at vinde Super Cuppen dernede, og jeg fik også lavet et mål i den kamp, så det var fantastisk og starte med et trofæ. Vi har ligeledes startet godt i ligaen, så det hele har bare spillet, siden jeg kom derned. 

- Det har været dejligt med Cornelius i truppen. Det er første gang, jeg prøver at have en dansker i truppen. Jeg lånte også gæsteværelset hos ham de første 10 dage, jeg var der.