• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Alvaro Morata sikrede Juventus sejren i Kiev

Foto: Getty Images

Juventus kom godt fra start i Champions League, da de gæstede Dynamo Kiev.

Af Victor Risager

Juventus var uden Cristiano Ronaldo, der er testet positiv for coronavirus, til tirsdagens kamp mod Dynamo Kiev, men det lykkedes dem alligevel at komme fra land med en sejr i Champions League.

I stedet udgjorde Alvaro Morata og Dejan Kulusevski angrebsduoen for Juventus, og førstnævnte blev matchvinder i kampen.

Der blev imidlertid ikke scoret i kampens første 45 minutter. Juventus var ellers mest på bolden og kom til et par halvstore chancer, men der blev ikke scoret. 

Efter pausen skulle der dog ikke gå mere end et par minutter, før der var blevet scoret. I det 47. minut sendte Dejan Kulusevski en afslutning mod mål, som ukrainernes keeper ikke kunne holde, og i stedet faldt bolden ned for fødderne af Alvaro Morata, der fra tæt bankede bolden i kassen.

Midtvejs i anden halvleg sendte Dynamo Kiev også den tidligere Superliga-profil Benjamin Verbic i aktion i jagten på en udligning, men det bar ikke frugt. I stedet dukkede Alvaro Morata igen op og fordoblede føringen.

Juan Cuadrado sendte et skarpt indlæg ind i boksen, hvor Alvaro Morata kom først på bolden og headede sit andet mål i kassen. Det blev kampens sidste mål, og Juventus tog en 2-0-sejr.

Læs også:Dansk Atalanta-træner vandt intern konkurrence: Forudså FCM-trækning

Danske Mikkel Duelund så desuden hele kampen fra Dynamo Kievs bænk.

Belgisk serj i Rusland
Samtidig var Zenit St. Petersborg og Club Brugge i aktion på førstnævntes hjemmebane, og her sluttede det med sejr til de belgiske gæster.

Club Brugge kom foran efter 63 minutter ved Emmanue Dennis, inden et selvmål af belgiernes Ethan Horvath sørgede for, at der blev balance i regnskabet. I overtiden endte de alligevel med at sikre sejren på en scoring af Charles De Ketelaere. 

Læs også:Andrea Pirlo bekræfter: Juve-stjerne vred over manglende spilletid

---------------------------

Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets læsere - SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus