• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Barca-brag i vente: Klopp tænker kun på Cardiff

Foto: Getty Images

Selvom Liverpool er i semifinalen i Champions League, så fokuserer Jürgen Klopp kun på opgøret mod Cardiff i Premier League.

Af clbold.dk

Der var ingen slinger i valsen for Liverpool, da de onsdag besøgte FC Porto. Englænderene havde vundet det første opgør med 2-0 på hjemmebane, og der var ikke meget spænding, da de onsdag aften vandt med 1-4 i Portugal og dermed sikrede sig en plads i Champions Leagues semifinaler. 

Her tørner de sammen med FC Barcelona, men da Liverpool er involveret i et hæsblæsende mesterskabsparløb med Manchester City i Premier League, er tankerne ikke på Barcelona endnu. 

- Vi har masser af tid. Jeg ser frem til opgørene mod Barcelona, men ikke endnu. Lige nu skal vi forberede os til en intens kamp mod Cardiff. De har masser at spille for efter deres sejr over Brighton, og det bliver ligeså intenst, som det var mod Porto, siger Liverpool-træner Jürgen Klopp efter kampen ifølge Sky Sports. 

Selvom Liverpool tog en overbevisende sejr i returkampen, så erkender Jürgen Klopp, at Porto havde stor ære af opgørerne. 

- Jeg synes ikke, at 6-1 er et retvisende resultat. I den første kamp var vi klart det bedste hold, hvor vi dominerede kampen og spillede god fodbold. I returopgøret var det lige omvendt, siger Jürgen Klopp. 

Liverpool møder Cardiff påskedag. Semifinalen mod Barcelona venter den 30. april.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.