• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Bayern knækkede Werder Bremen kort før tid

Foto: Getty Images

Niklas Süle blev matchvinder et kvarter før tid, da Bayern München slog Werder Bremen.

Af clbold.dk

Bayern München tog endnu et skridt mod endnu et tysk mesterskab, da de besejrede Werder Bremen med 1-0. Sejren betyder også, at de fortsætter deres utrolige sejrsstime mod Werder Bremen, der nu tæller 17 sejre i træk.

De forsvarende tyske mestre dominerede opgøret fra start, og de havde flest chancer, mens de også var mest på bolden, men længe ville bolden bare ikke i mål.

Med en halv time igen kom Bayern en mand i overtal, efter at Werders Milos Vejlkovic blev udvist for at modtage sit andet gule kort efter en duel med Niklas Süle.

Knap et kvarter før tid fik Bayern også endelig knækket Werder, og igen var Süle hovedpersonen. Den tyske forsvarsspiller tog chancen fra distancen, og på vej mod mål blev bolden rettet af, hvorfor den snød Werder-keeperen og sejlede i mål.

Det blev det første og sidste mål i opgøret, og Bayern München holder med sejren fast i deres førsteplads i Bundesligaen. De er nu fire point foran Borussia Dortmund, der dog kan mindske forspringet til et point, hvis de besejrer Freiburg søndag.

Omvendt taber Werder Bremen et skridt i jagten på en Europa League-plads, da de blev overhalet af Bayer Leverkusen, der besejrede Nürnberg lørdag. Werder Bremen er nu nummer otte med to point op til Leverkusen på sjettepladsen, der giver adgang til Europa League.

Lørdagens øvrige resultater i Bundesliga:
Mainz - Fortuna Düsseldorf 3-1
Bayer Leverkusen - Nürnberg 2-0
Augsburg - VfB Stuttgart 6-0

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.