• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mathias Høj Jensen

Bayern München videre til CL-semifinalen efter kæmpe målfest

Foto: Getty Images

De tyske giganter fra Bayern München spillede sig videre til semifinalen i Champions League med en storsejr over FC Barcelona i fredagens kvartfinale.

Af Mathias Høj Jensen

Det var en sand målfest, da Bayern München besejrede FC Barcelona med 2-8 i Champions League-kvartfinalen fredag aften.

Med sejren er den tyske storklub videre til semifinalen i den prestigefyldte turmering, hvor vinderen af lørdagens kvartfinale mellem Manchester City og Lyon venter.

Der skulle kun gå fire minutter, før opgørets første scoring opstod. Thomas Müller bankede Bayern München foran med 0-1 og gav FC Barcelona en chokstart i Portugal.

Tre minutter senere havnede bolden så i det modsatte målnet. David Alaba blev noteret for et selvmål, hvorfor det hele var lige igen.

Men så begyndte Bayern Münchens målmaskine at være velsmurt. Tre mål på ti minutter i første halvleg sikrede tyskerne en føring på hele 1-4 ved pausen på mål af Serge Gnabry, Ivan Perisic og Thomas Müller.

Ti minutter efter pausen fik FC Barcelona reduceret. Luis Suarez sparkede bolden ind bag Manuel Neuer til 2-4, hvorfor der var et lille håb endnu for catalanerne.

Håbet blev dog slukket, da Joshua Kimmich sendte bolden i netmaskerne til 2-5 i det 63. minut efter et fremragende oplæg af Alphonso Davies.

Det skulle vise sig at blive endnu værre og en ren ydmygelse for Barcelona. 10 minutter før tid gjorde Lewandowski det til 2-6, og fem minutter senere blev det minsandten også til både 2-7 og 2-8 på to mål af indskiftede Philippe Coutinho.

Kampen sluttede 2-8 til Bayern München, der cementerede deres favoritværdighed til at vinde dette års Champions League.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.