• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Bizar situation: Sissoko troede Tottenham var ude af CL

Foto: Getty Images

Moussa Sissoko stormede i omklædningsrummet, da Manchester City scorede målet til 5-3, der senere blev annulleret for offside. Derfor troede han, at Tottenham var ude af Champions League.

Af clbold.dk

Der var drama for alle pengene, da Tottenham med et 4-3 nederlag til Manchester City onsdag aften gik videre til Champions Leagues semifinaler. Manchester City fik ellers scoret det frelsende 5-3 mål kort før tid, men det blev korrekt annulleret for offside. 

Tottenhams midtbanemand Moussa Sissoko udgik i første halvleg med en skade, og derfor så han kampens afslutning fra bænken. Da Raheem Sterling scorede målet til 5-3, der senere blev annulleret, blev han så rasende, at han stormede direkte i omklædingsrummet. 

- Jeg var helt alene i omklædningsrummet, og der var ikke noget TV. I mit hoved var vi ude af tuneringen. Lige pludselig kom en fra staben løbende ind i omkædningsrummet og råbte: Vi gjorde det! Så glemte jeg alt om min skade og løb ud til resten af holdet og fejrede det. Det var et utroligt, følelsesmæssigt chok, siger Moussa Sissoko ifølge Sky Sports.

Moussa Sissoko og Tottenham tørner sammen med Ajax i semifinalen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.