2017-09-12 22:58
Foto: Getty Images

Der var enorm klasseforskel på Chelsea og Qarabag tirsdag aften, da den engelske klub vandt med 6-0.

Det var Qarabag, der blev for stor en mundfuld for FC København i kvalifikationen til Champions League - men det blev Chelsea så sandelig også for Qarabag tirsdag aften, hvor det blev til et nederlag på 0-6.

Allerede efter fem minutter havde Pedro gjort det til 1-0, og efter en halv times spil kunne den nye Chelsea-spiller Zappacosta lave et helt vanvittigt mål, da han tog et løb med bolden på over 50 meter, hvorefter han sendte bolden i mål fra sidelinjen til 2-0. Måske kunne målmanden have gjort det bedre dér, men det så helt vildt ud.

Senere i kampen kom også Azpilicueta, Bakayoko og Batshuayi på måltavlen, mens et selvmål af Medvedev lukkede kampen helt ned til 6-0 med otte minutter tilbage kampen, og så var Chelsea og Antonio Conte vist kommet godt i gang med Champions League.

I gruppens anden kamp var Roma på hjemmebane oppe mod Atletico Madrid, men her blev det ikke til nogen scoringer, selvom det nok var en kamp, hvor Atletico godt kunne have lavet et mål eller to.

Næste runde af denne pulje skal Chelsea en tur til Madrid, hvor Atletico tager imod dem. Derfor skal Qarabag prøve sig af mod den italienske hovedstadsklub, men til den tid er det hjemme i egen hule for Qarabag modsat tirsdagens kamp.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?