• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Kenneth Jensen

CL-lodtrækning: Her er FCM's mulige modstandere

Foto: Jan Christensen/Getty Images

De danske vicemestre kommer på en meget svær opgave i Champions League-kvalifikationen.

Af Kenneth Jensen

De spillede i Champions League-gruppespillet i sidste sæson, men der skal meget itl i denne, hvis FC Midtjylland skal en tur i det forjættede land.

Allerede i anden kvalifikationsrunde træder FCM ind i den del, der hedder League Path, og her er man useedet. Det betyder, at der venter nogle potentietl svære modstandere.

Senere onsdag trækkes der lod til 2. runde i CL-kvalifikationen, og værst vil det nok være, hvis FC Midtjylland trækker hollandske PSV Eindhoven. Derudover kan FCM trække Sparta Prag fra Tjekkiet samt Celtic fra Skotland.

Værst vil trækningen af PSV altså være - det er et udmærket mandskab - mens FCM måske kan finde trøst i, at klubben slog Sparta Prags byrivaler Slavia Prag for et år siden i Champions League-kvalifikationens afgørende runde. Og det er ikke mere end halvandet år siden, at FC København slog Celtic over to kampe i Europa League.

Der spilles ude og hjemme, og kampene spilles den 20.-21. juli med returkampe den 27.-28. juli.

Går FC Midtjylland videre fra kampen, er man altså stadig med i Champions League-kvalifikationen, og så er man faktisk også sikret en plads i Europa League-gruppespillet. Så der er potentielt store penge på højkant for FCM.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020