• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Dynamo Kiev og Olympiakos klar til CL - Molde er ude

Foto: Getty Images

Både Dynamo Kiev og Olympiakos er videre til Champions League, mens Molde røg ud til ungarske Ferencvaros.

Af Victor Risager

Dynamo Kiev, Ferencvaros og Olympiakos er alle klar til gruppespillet i Champions League. Det står klart efter tirsdagens afgørende kvalifikationskampe. 

Ukrainske Dynamo Kiev stod over for Jess Thorups gamle klub Gent, og her blev det til en samlet 5-1-sejr. Det første opgør i Belgien sluttede 2-1, mens ukrainerne vandt med 3-0 i tirsdagens opgør på hjemmebane.

Målene blev sat ind af Vitaly Buyalsky, Carlos De Pena og Gerson Rodrigues, hvor de to sidstnævnte scorede på straffespark. 

Læs også:FCM-træner før skæbnekamp: Champions League kan udvikle os alle

I kampen var danske Mikkel Duelund ikke med i truppen for Kiev, mens den tidligere FC København-profil Benjamin Verbic måtte nøjes med en indskiftning.

I Ungarn tog Ferencvaros imod norske Molde, men det blev ikke lige så målrigt som det første opgør. I Norge spillede holdene nemlig 3-3, mens der slet ikke blev scoret i tirsdagens opgør, og dermed er Ferencvaros videre på reglen om udebanemål. I stedet må Molde en tur i Europa Leagues gruppespil. 

Sidst men ikke mindst spillede Olympiakos sig som nævnt videre. De mødte cypriotiske Omonia Nicosia, som havde den udlejde FC København-spiller Michael Lüftner med, og vandt samlet 2-0. Begge mål blev scoret i det første opgør i Grækenland, mens tirsdagens opgør sluttede i en nulløsning. 

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - Slavia Prag

Onsdag skal de sidste gruppespilsdeltagere findes, når blandt andre FC Midtjylland møder Slavia Prag. 

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus