• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Eksperter: Griezmann skulle ikke have rødt kort

Foto: Getty Images

Antoine Griezmann fik direkte rødt kort mod Liverpool, efter han plantede sine knopper i hovedet på Roberto Firmino. En forkert dom, mener TV3 Sport-eksperterne.

Af Jacob Quvang

Tirsdagens Champions League-brag mellem Atlético Madrid og Liverpool havde det hele. Fem scoringer, straffespark og et direkte rødt kort til hjemmeholdets Antoine Griezmann. 

Franskmanden fik rødt kort i anden halvleg ved stillingen 2-2 og et Madrid-hold i overskud, da han med foden i to etagers højde ramte Roberto Firmino i hovedet med sine knopper. 

Herefter endte Liverpool med at vinde kampen, men englænderne fik en lidt for hjælpende hånd. Det mener Martin Jørgensen og Preben Elkjær, som i TV3+-studiet efter kampen diskuterede det røde kort.

Vært Peter Grønborg spørger, om det er for voldsomt med det røde kort, hvortil begge eksperter er enige.

- Både og. Du giver ham det røde kort, og så synes jeg, det er okay, at VAR ikke trækker det tilbage. Men havde han præsenteret ham for det gule kort, havde jeg ikke sagt, at det var et klart rødt kort. For han kigger kun efter bolden, og intentionen er, at den bold skal tæmmes. Og ja, han træder Firmino i hovedet, men jeg tror simpelthen ikke, at han ved, at han er der. 

- Derfor mener jeg, at var han sluppet med et gult, så havde det også været fint, forklarer Martin Jørgensen.

Preben Elkjær supplerer ham efterfølgende, og han vurderer ikke, at der er rødt kort, da han ikke ser modstanderen. Han kalder desuden episoden for uheldig og uforsætlig. 

Med sejren topper Liverpool gruppen med ni point for ni mulige. Atlético Madrid har fire point. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020