• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mikkel Fuhr Nielsen

FC Københavns gestus går hele verden rundt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Københavns venlige gestus til Sevillas fans i midtugens Champions League-møde er nået hele vejen om på den anden side af jorden.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

FC København leverede ikke bare en solid indsats på banen mod Sevilla, det gjorde de også på Parkens udebaneafsnit.

Selvom FC København spillede 0-0, og dermed ikke vandt kampen på banen, så vandt de spanske hjerter på udebaneafsnittet. Her serverede FCK nemlig iskolde fadøl på egen regning til de medrejsende Sevilla-fans.

Den gestus har FC København delt på flere af deres kanaler online, og videoen har siden gået sin sejrsgang rundt omkring i fodboldverdenen.

Tyske, spanske, hollandske, engelske - herunder Givemesport og Daily Mail - indonesiske og belgiske medier har blandt mange andre hyldet FC København for deres gestus.

Sevillas fans var rejst knap 5000 kilometer i fugleflugt - tur-retur - for at se deres mandskab i aktion onsdag aften i Parken i Champions League-gruppespillet.

Efter pointdelingen har både FCK og Sevilla et point i Gruppe G, da de hver især tabte i første spillerunde til henholdsvis Dortmund og Manchester City.

Efter weekendens spillerunder venter en landskampspause, inden FC København skal ud i et dobbeltopgør mod Manchester City. Det samme skal Sevilla mod Dortmund.

Herunder kan du se videoen, hvor de feststemte Sevilla-fans får slukket tørsten.