• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

FCM'er roser: Han slog vores forsvar ihjel

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Verdens bedste fodboldspiller-diskussionen raser i øjeblikket efter Mohamed Salahs storform. FC Midtjylland-spilleren Paulinho husker, hvor god egypteren egentlig er.

Af Jacob Quvang

Mohamed Salah spiller i øjeblikket noget af det bedste fodbold i karrieren, og i Liverpools seneste to kampe mod henholdsvis Manchester City og Watford har han scoret fremragende individuelle mål.

Liverpools manager Jürgen Klopp har også været ude og fortælle til pressen, at han ser sin egyptiske talisman som verdens bedste fodboldspiller, selv om konkurrencefeltet er hårdt. 

Om Salah er verdens bedste, er FC Midtjylland-forsvarsspilleren Paulinho i tvivl om. Han husker dog med gru tilbage på de to holds møde i Champions League-gruppespillet i sidste sæson, hvor Salah var ustoppelig. Det fortæller han til DR

- Jeg kan huske, da vi mødte Liverpool på udebane, begyndte han på bænken. Vi spillede en rigtig god kamp, og var en tæt enhed. Han skulle bare bruge én chance til at finde noget plads gennem vores forsvarslinje, og så stod han foran målet. Han slog vores forsvar ihjel. Jeg kunne ikke gøre andet end at begå straffespark, siger Paulinho og fortæller, at Salah også er den bedste spiller, han nogensinde har spillet imod. 

Salahs evne til både at være chanceskaber og afslutter gør også, at han er svær at regne ud, påpeger brasilianeren. 

DR-eksperten Francis Dickoh fortæller da også i samme ombæring, at det netop er Salahs skarpe afslutninger, som i øjeblikket er hans farligste våben. Særligt hans effektiv gør, at han måske er verdens bedste lige nu, hævder den tidligere professionelle fodboldspiller.

Mohamed Salah har scoret i otte kampe i træk for Liverpool.

Se Mohamed Salahs seneste vidundermål for Liverpool i videoklippet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020