• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Guardiola vil have trodsreaktion og revanche mod Spurs

Af clbold.dk

I onsdags var Manchester City igennem en følelsesmæssig rutchebanetur i den sidste og afgørende kvartfinale mod Tottenham i Champions League. Alle på Etihad Stadium gik amok i jubel, da de troede, at Raheem Sterling dybt inde i dommerens tillægstid havde scoret det afgørende mål, der ville sende Manchester City videre til semifinalen.

Men på sekunder gik det fra jubel til kæmpe skuffelse, da målet efter en gennemgang af VAR blev underkendt for offside.

Tre dage senere mødes Manchester City og Tottenham endnu engang på Etihad Stadium, denne gang i Premier League. Og skuffelsen fra i onsdags sidder stadig i kroppen på Manchester City-mandskabet. Det fortæller manager Pep Guardiola.

- Tror du, at det ikke gør ondt, eller at jeg har glemt det? Det, vi følelsesmæssigt gik igennem i onsdags, var utroligt. Over 55.000 tilskueres glæde bliver smadret på et sekund. Jeg vil ikke have spillerne til at glemme, hvad de gennemlevede. Jeg ønsker at se dem reagere på smerten, siger han om den dramatiske afslutning, fortalte den spanske manager ifølge Ritzau til AFP på pressemødet i går.

Manchester City kan også meget vel være pisket til sejr. De kan lige nu selv afgøre det engelske mesterskab til deres egen fordel, men bare et enkelt pointtab betyder, at de smider mesterskabskampen over i Liverpools hænder. Samtidig kæmper Tottenham en stædig kamp for en plads i top fire, så begge hold har derfor masser på spil til dagens engelske storkamp.

Superliga

Mere Superliga

Fokus