• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Gullit er ude med riven mod Guardiola: Han kan ikke vinde uden Messi

Foto: Getty Images

Den hollandske legende Ruud Gullit har svært ved at se Pep Guardiola vinde Champions League uden Messi på holdet.

Af Oliver Okstrøm

Den tidligere hollandske landsholdsspiller Ruud Gullit giver nu Manchester Citys manager Pep Guardiola tørt på i forhold til den spanske chefs muligheder i Champions League.

Det sker i et interview med BeIN Sports, hvor han kommer ind på, at spanieren ikke har vundet den store europæiske turnering siden 2011, hvor Guardiola var cheftræner for FC Barcelona, hvor Lionel Messi også var den helt store stjerne dengang.

- Guardiola vinder ikke Champions League, fordi han ikke har Messi - og det gør en kæmpe forskel, siger han og fortsætter:

- Han prøvede med Bayern, og han kom tæt på, men han vandt aldrig. Når kampene var tætte med Barcelona, så dukkede Messi op. Han var så vital for Guardiolas Barcelona i så mange kampe, lyder det fra Gullit.

Hollænderen peger desuden på, at man simpelthen ikke kan købe sig til et hold, der kan gøre det. 

- Jeg har dog ondt af ham. Jeg kan se hans lidenskab for at vinde den, siger Ruud Gullit.

Selv var Ruud Gullit med til at vinde Champions League to gange med AC Milan, hvor han blev købt som verdens dyreste spiller tilbage i 1987 for 52 millioner kroner, ligesom han også blev kåret som verdens bedste samme år.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.