• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Indskifter sikrede sen Atletico-sejr

Atletico Madrid slog Eibar 1-0 lørdag eftermiddag på et mål af Thomas Lemar kort før tid.

Af clbold.dk

Atletico Madrid sikrede sig tre point med en sejr over Eibar lørdag eftermiddag i et opgør. Det lignede ellers længe, at opgøret ville ende uden vinder. 

Til opgøret måtte Atletico Madrid klare sig uden profiler som Antoine Griezmann og Diego Costa, der begge er i karantæne. I Costas tilfælde gælder karantænen for resten af denne sæson.

I deres sted fik spillere som Alvaro Morata, Angel Correa og Vitolo chancen, men på trods af flere chancer, kunne de ikke få bolden i mål.

I stedet blev indskiftede Thomas Lemar, der var med i truppen for første gang siden marts, matchvinder blot fem minutter før tid. Koke spillede Lemar fri tæt ved mål, og herfra svigtede Lemar ikke.

Der blev ikke scoret igen, og Atletico Madrid sikrede dermed alle tre point. Det betyder, at de nu har 68 point efter 33 runder, og de er seks point efter Barcelona, der fører La Liga. Til gengæld er de syv point foran tredjepladsen, Real Madrid.

Superliga

Hobro-genvalg efter stærk skalp

Hobro IK har valgt de samme spillere til søndagens kamp mod SønderjyskE som de, der for en uges tid siden slog FC Køb...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...