• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Irriteret Malmø-AC: I misforstår os!

Foto: Getty Images

Malmøs danske midtbanespiller er irriteret over, at Malmø får kritik efter to heftige Champions League-nederlag.

Af Jacob Quvang

Malmø er på papiret et af de svageste hold i Champions League-gruppespillet, og det svenske mandskab har da også fået bøllebank i de to første kampe, hvor det er blevet til et 0-3-nederlag til Juventus og 0-4 til Zenit. 

Siden har Malmø fået en smule hug af medierne for de store nederlag, men det er ikke noget, som får klubbens danske midtbanespiller Anders Christiansen til at gå bekymret i seng. Han mener ikke, at medierne har haft et nuanceret billede af Malmøs chancer i turneringen. Det fortæller han til det svenske medie Fotbollskanalen

- Selvfølgelig tager vi resultaterne med os. Vi føler også, at I i medierne gør det. Der er en følelse i luften af, at vi er en katastrofe, eller ikke en katastrofe, men at vi ikke præsterer på et særligt højt niveau. Det vil være mærkeligt, hvis man ikke tager resultaterne med sig, men omvendt synes jeg, at det er lidt nemmere at komme videre efter et nederlag i Champions League end i Allsvenskan, forklarer danskeren, der er irriteret over retorikken: 

- Jeg tror, at I misforstår os. Retorikken har været, at vi er på samme niveau som Zenit. Sådan opfattede jeg det. Det er mit job at forklare, hvilken størrelse Zenit er, og alle ved, hvor store Juventus og Chelsea er. At tabe 4-0 er ikke særlig sjovt, og vi forsøger at lære af det. Men der bør være en forskel mellem Champions League-vinderne og det bedste hold i Sverige, forklarer midtbanespilleren. 

Onsdag aften får Malmø mulighed for at krydse klinger med netop de forsvarende Champions League-vindere fra Chelsea. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020