• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Juve, Real og Barca svarer UEFA: Drop sagen

Foto: Getty Images

Der er klar tale fra Juventus, Real Madrid og Barcelona, som ser ud til at nægte at lægge sig efter Super League-offentliggørelsen.

Af Oliver Okstrøm

Det er muligt, at den europæiske Super League ikke blev til noget, men efterskælvet er langt fra overstået. De 12 klubber, som stod bag, er alle kommet i søgelyset af UEFA, hvoraf tre af dem endnu ikke har meldt, at de vil droppe tankerne.

Det gælder Juventus, Barcelona og Real Madrid. Tirsdag påbegyndte det europæiske fodboldforbund en disciplinærsag mod de tre storklubber. Det er nu noget, som klubberne har reageret på.

På Juventus' hjemmeside bliver der peget på, at de opfatter UEFA's handlinger som en overtrædelse af de domstole, som tilsyneladende er inde over sagen. Endvidere bliver der peget på, at de tre klubber er nogle af de vigtigste i historien.

Derfor opfordrer de, at UEFA dropper de sager, som de har sat i gang, som kommer på baggrund af, at man har forsøgt at bryde med det monopol for europæisk fodbold, som de mener, at forbundet sidder på.

Endelig lyder det, at man lægger op til at diskutere respektfuldt igennem dialog for at løse de udfordringer, som fodbolden er ramt af.

- Enten reformerer vi fodbold, eller så bliver vi nødt til at se dens uundgåelige undergang, lyder varslen fra Juventus, Real Madrid og Barcelona.

UEFA's seneste handling kan man læse mere om her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020