• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Laudrup: Dette savner jeg ved Simeone

Foto: Getty Images

Diego Simeone har leveret fantastiske resultater i Atletico Madrid, men der er stadig plads til udvikling, vurderer Michael Laudrup.

Af Jacob Quvang

Diego Simeone kan snart fejre ti års jubilæum som manager hos Atletico Madrid, og hans stjerne i hovedstadsklubben er stadig tårnhøj, efter at han vandt det spanske mesterskab i sidste sæson. 

Særligt har defensiven altid været en styrke hos Simeones Atletico Madrid, og det er den stadig ifølge Michael Laudrup. Den danske fodboldlegende savner dog, at træneren udvikler sig på den offensive front, for han har spillermaterialet til det. Det fortæller Michael Laudrup i optakten til Atletico Madrids Champions League-kamp mod Liverpool tirsdag aften til TV3+. 

- Simeone har været utrolig lang tid i Atletico Madrid, og han bliver hyldet for det, han har gjort i den her klub. Men der er også nogle, der kritiserer ham lidt, for i nogle kampe i den ene eller anden turnering, at han ikke spiller en lille smule mere offensivt. Og der er spørgsmålet: Kan han rykke sig, eller sidder han fast i den her struktur og måde, som Simeone spiller på.

Hvad kunne du godt tænke dig fra Simeone? Hvad savner du fra ham? 

- Jeg synes jo stadig, at i nogle kampe, hvor de er det bedste hold, at de også går ud og viser det. Tager teten. Tager bolden og siger: Okay, nu er det os, der styrer det. For de har spillerne til det offensivt. De har seks-syv rigtig, rigtig gode offensive spillere, de kan variere med på kanterne og helt oppe foran. Det savner jeg indimellem, lyder vurderingen hos den danske fodboldekspert. 

Indtil videre har Atletico Madrid fået en fin start på sæsonen, og holdet er i øjeblikket nummer fire i den bedste spanske liga. 

I Champions League er Simeones tropper bag Liverpool efter de to første runder.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020