• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Laudrup forstår ikke Bayern: Har ikke en chance

Foto: Getty Images

Bayern Münchens defensiv kom lidt for ofte til at stå i nogle situationer mod PSG, som ikke var til deres egen fordel.

Af Oliver Okstrøm

Bayern München løb onsdag aften ind i et meget sjældent nederlag - både i Champions League og på hjemmebane - da de tabte med 2-3 til franske PSG i turneringens kvartfinale. Det var dog en kamp, hvor tyskerne virkede til at være overlegne, men alligevel tabte de.

For den tidligere topspiller og nuværende tv-ekspert Michael Laudrup var det åbenlyst, at Bayerns må at spille på åbnede op for nogle muligheder for Paris-spillerne ved to af scoringerne. Det sagde han i nedtaktsprogrammet Goalshow på TV3+ umiddelbart efter kampen.

- Når man (Bayern red.) presser så højt - hvis de (PSG red.) kommer ud af det pres med den kvalitet, som de har, så ender du jo med at stå tilbage én mod én. Det er jo et problem, hvis Boateng, så skal stå én mod én med Mbappe eller Neymar. Vi kan også huske engang, hvor det var Messi, der stod overfor ham. Så har han jo ikke en chance, lyder det fra Laudrup.

Det var dog ikke kun Bayerns folk, som fik kritik efter opgøret. Det samme gjorde sig også gældende for det vindende hold, hvor cheftræner Mauricio Pocchettino tilsyneladende har en stor opgave foran sig i returopgøret.

- Han står med en opgave, der lyder 'hvordan kommer vi ud af det pres?'. Det kan også godt være, at de scorede deres mål, men de havde jo ikke tre sammenhængende afleveringer. Der skal han jo finde ud af, hvordan man kommer ud af det første pres, siger han og fortsætter:

- Dvs, når vi erobrer bolden eller Bayern mister den, de første to-tre afleveringer, hvordan kommer vi ud af det? Det kræver hurtighed i tanke og bevægelse fra spillere, forklarer landsholdslegenden.

I onsdagens anden Champions League-kvartfinale var Andreas Christensens Chelsea også i kamp. Læs mere om dét opgør her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus