• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Laudrup ser stort problem: Barca-fald er dramatisk

Foto: Getty Images

Barcelonas scoringsproblemer er deres helt store problem.

Af Oliver Okstrøm

Barcelona har i denne sæson lavet blot to mål i Champions Leagues fem gruppe-kampe, og i den hjemlige turnering går det heller ikke strygende med 1,43 mål i snit. Det er væsentligt lavere end de 2,2 mål i snit i sidste sæsons La Liga - og i de mange foregående år.

Det er noget af dem, som Barca-legenden Michael Laudrup ser som en af de klare udfordringer, forklarer han på TV3+.

- Hvis man bare går ind og kigger for de sidste 10-12 år. Det er jo ikke bare et fald. Det er jo et dramatisk. I ligaen har man scoret 23 mål og i Champions League har man lavet to mål i fem kampe, siger han og fortsætter:

- Og så har man stadig muligheden for at gå videre. Det må man bare sige er utroligt, at man stadig har, hvis de selv kan ordne det i dag. Men det er deres helt, helt store problem, lyder det fra Laudrup.

Onsdag møder de Bayern München i en altafgørende kamp, og her bliver det en kamp, hvor det er klart for landsholdshelten, at de ikke har klassen længere.

- Det har det jo ikke. Det er jo et faktum. Vi kan bare kigge på målene. Der er ingen målscorere, og når man ikke kan score mål, så er det altså svært at vinde fodboldkampe. Medmindre man kan holde nullet i den anden ende hele tiden. 

Han udpeger dog Dembele som en spiller, der kan gøre en forskel for dem med sin fart, som er sat sammen med Memphis Depay på toppen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020