• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Målamok: Ajax-stjerne tangerer legendes rekord

Foto: Getty Images

Fire mål i sin første kamp i Champions League. Det blev det til for Sebastian Haller onsdag aften.

Af Victor Risager

Sebastien Haller skrev sig ind i Champions Leagues historiebøger onsdag aften, hvor han havde en historisk god debut i turneringen.

Ajax-angriberen fik sine første spilleminutter i den prestigefyldte turnering, da han startede inde mod Sporting CP, og det endte som en noget nær perfekt debut. Han kom nemlig på måltavlen hele fire gange i kampen.

Det sker selvsagt ikke ofte, at en spiller score fire gange i sin første Champions League-kamp. Faktisk er det kun sket en enkelt gang før, skriver mediet NOS.

Marco Van Basten er således den eneste anden til at gøre, som Sebastien Haller gjorde onsdag. Den hollandske legende gjorde det i 1992, hvor han fik debut i turneringen for AC Milan mod IFK Göteborg.

Selv var den ivorianske Ajax-angriber også lykkelig efter kampen.

- Det var en slags drøm. Det var virkelig den bedste kamp i min karriere, sagde Sebastian Haller til RTL7 ifølge De Telegraaf og fortsatte:

- Man venter hele sit liv på den slags kampe. I den første kamp, ​​jeg spiller i Champions League, scorer jeg fire gange, og jeg vælges som kampens spiller. Det kunne ikke være bedre. Det her føles virkelig godt.

28-årige Sebastian Haller kom til Ajax i januar i år og står noteret for 21 mål på 29 kampe indtil videre.

I foråret fik han slet ikke spilletid i europæisk regi, selvom Ajax spillede Europa League, og det gjorde han af en særlig grund: Ajax glemte ganske enkelt at registrere angriberen til kampene. Læs mere om den mærkelige situation her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020