• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Man City-fans skuffede over Guardiolas kommentar

Foto: Getty Images

Den spanske toptræner har gjort sig upopulær hos fansene efter en kommentar i kølvandet på sejren over RB Leipzig.

Af Victor Risager

Pep Guardiola og Manchester City sikrede onsdag aften en imponerende 6-3-sejr over RB Leipzig i Champions League, men efter kampen har den spanske toptræner gjort sig upopulær hos fansene.

Efter kampen sendte han nemlig en diskret kritik mod klubbens fans, da der “kun” var i omegnen af 38.000 fans på lægterne. Der kan nemlig være næsten 55.000.

- De seneste tre kampe, vi har spillet på Etihad, har vi scoret 16 mål. Jeg vil gerne have flere mennesker til den næste kamp på lørdag. Vi har brug for menneskerne, please, sagde Pep Guardiola til BT Sport efter kampen.

Og den kommentar er ikke faldet i god jord hos alle.

Formanden for Manchester Citys officielle fangruppe, Kevin Parker, fortæller til nyhedsbureauet PA, at kommentarerne fra træneren er “skuffende” og “unfair”.

- Det overraskede mig. Jeg ved ikke, hvad det har med ham at gøre. Han forstår ikke de vanskeligheder, som nogle mennesker kan have ved at komme til en kamp på Etihad onsdag aften kl. 20.00. De har børn at tænke på. De har måske ikke råd til det. Der er stadig nogle corona-spørgsmål… Jeg kan ikke se, hvorfor han kommenterer det.

- Han er absolut den bedste træner i verden, men - på den pæneste tænkelige måde - synes jeg, at han måske burde holde sig til sit job, siger Kevin Parker ifølge Telegraph og tilføjer:

- Det tager bare noget fra det, der var en god aften. Folk taler mere om Peps kommentarer end en fantastisk kamp. At stille spørgsmålstegn ved støtten - som faktisk er det, han gør - er skuffende og unfair… Jeg synes ikke, at nogen som helst i klubben burde stille spørgsmålstegn ved loyaliteten fra tilhængerne. Det er frustrerende.

Ifølge BBC har Manchester City haft knap 51.000 tilhængere på stadion til deres hjemmebanekampe i Premier League hidtil i denne sæson.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020