2017-09-13 23:50
Foto: Getty Images

Med en stensikker sejr på 4-0 over Feyenoord kom Manchester Citys dyre drenge godt fra start i Champions League.

I hele sidste sæson lykkedes det ikke for Manchester City at vinde på udebane i Champions League, men den forbandelse er nu overstået, lader det til. De vandt nemlig med hele 4-0 over Nicolai Jørgensens Feyenoord. Den danske landsholdsforward var dog ude med en skade til aftenens kamp.

Det begyndte allerede skidt for Feyenoord kort efter kampuret var gået forbi det første minut. Her kunne John Stones sætte hovedet på et indlæg fra David Silva, og inde på stregen jokkede Vilhena så voldsomt i spinaten, at bolden gik ind, selvom det lignede, at han stod i vejen for bolden.

Kort efter kunne Sergio Agüero gøre det til 2-0 og midt i halvlegen blev det til 3-0 ved Gabriel Jesus, og så var den kamp sådan set afgjort. Der var dog mere krudt i Manchester City-spillerne, da John Stones endnu engang kunne score.

På den måde fik City deres første udesejr i Champions League i lang tid, og i den anden kamp i gruppen løb Napoli en smule overraskende ind i et nederlag til Shakhtar Donetsk på 1-2, og dermed har italienerne allerede fået en hård start på turneringen.

Real Madrid er dermed på førstepladsen med en bedre målscore end Donetsk, og i næste runde skal netop de to hold kæmpe om førstepladsen direkte overfor hinanden, når den ukrainske klub skal en tur til Manchester.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?