• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Medie: Dansk profil blandt største CL-gennembrud

Foto: Getty Images

Salzburg-danskeren har for alvor slået sit navn fast på den europæiske fodboldscene i Champions League-gruppespillet.

Af Jacob Quvang

Rasmus Nissen Kristensen har længe været en stor profil hos Red Bull Salzburg, og stemningen i alpelandet har længe gået på, at han snart skal prøve sig af på en større adresse. 

Nu kan der dog være blevet sat skub i den drøm, for højre backen har været fremragende i Champions League-gruppespillet for den østrigske klub, der overraskende har kvalificeret sig til forårets knockoutkampe. 

Han har været så god i gruppespillet, at det anerkendte medie ESPN har placeret ham i mediets startelleve over spillere, som har fået deres helt store gennembrud i gruppespillet.

Her er han i selskab med spillere som Lisandro Martinez, Christopher Nkunku, Pedro Goncalves og Antony bare for at nævne nogle. 

Om danskeren skriver mediet: 

- Han kæmpede med at tage skridtet op, da han skiftede fra FC Midtjylland til Ajax i 2019. Den danske landsholdsspiller forlod klubben efter 18 måneder og har blomstret op i Østrig. Det kan være svært ved første øjekast at se ham for sig på grund af hans fysik, der minder om en midtstopper, men lige så snart han tilpasser sig tempoet i en kamp, så fanger han øjet med sine stærke offensive løb, en udmærket teknik og en evne til at begå sig i smalle områder. Han formår også at komme i position til at sende indlæg ind i feltet, skriver mediet om ham. 

Han har spillet samtlige minutter for den østrigske klub i gruppespillet, og mon ikke også, han forbliver i klubben til januar for at spille med i knockoutkampene. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020