• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mikkel Sloth

Messi: Vi viste hvem vi er

Af Mikkel Sloth

FC Barcelona gik tirsdag aften videre til Champions Leagues semifinaler med en sikker sejr på 3-0 over Manchester United hjemme på Camp Nou. Gæsterne kom bedst fra start med flere gode chancer, men så trådte Lionel Messi i karakter.

Med to hurtige mål afgjorde den argentinske superstjerne reelt sagerne, og efter kampen var han da også ganske tilfreds med holdets indsats - med undtagelse af de første fem minutter. Det fortalte han ifølge den spanske avis Sport.

- Det er en spektakulær sejr som viser, hvem vi er. Vi var lidt nervøse i de første fem minutter, men efterfølgende tog vi kontrol og spillede spektakulær fodbold, lød det fra argentineren, der satte yderligere ord på holdets dårlige indledning på kampen:

- Vi kan ikke starte sådan i nogle Champions League-kampe. Vi sagde fra start, at du ikke kan gøre livet svært for dig selv, for en enkelt fejl kan sende dig ud. Det skal vi være opmærksomme på, sagde Messi og mindede om det skuffende kvartfinale-exit mod Roma sidste år som eksempel på sin pointe.

Nu venter enten engelske Liverpool eller portugisiske Porto i semifinalen. Liverpool ligner det bedste bud på en kommende modstander, da sidste års Champions League-finalister går ind til returopgør med en hjemmesejr på 2-0 i bagagen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.