• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Müller træt af Ballon d'Or: Skal gå ud over Barca

Foto: Getty Images

Thomas Müller efterlyser større tyske præstationer, så Bayern kan vinde Ballon d'Or.

Af Oliver Okstrøm

Da Lionel Messi mandag vandt Ballon d'Or for syvende gang i sin karriere medførte det en del undren over, hvordan Robert Lewandowski kunne blive overset. 

Nu melder polakkens holdkammerat i Bayern München Thomas Müller sig i debatten via sin LinkedIn-profil, hvor han understreger, at ceremonien helt klart var en skuffelse, når man ser det fra et polsk, bayersk og generelt tysk synspunkt.

- For nogle er det endda lidt mere. Selvom jeg har været i branchen i en del tid - og derfor var udfaldet ikke overraskende - så var det ligesom med Franck Ribery i 2013, siger offensivspilleren og fortsætter:

- Det hele har sat sig fast i mit hoved. Vi har store spillere i Bundesligaen, og vi skal ikke gemme os. For mere anerkendelse i verden skal vi have mere international succes. Det er også en stor motivation for mig at få Champions League-trofæet tilbage til Bayern og vise fodboldverdene hvordan tingene er - og vigtigst af alt - hvad tysk fodbold kan tilbyde, fortæller Müller.

Her kan det ende med at gå udover Barcelona, som kan ryge helt ud af turneringen, hvis de taber sidste gruppekamp.

- Vores næste chance for at gøre det er på onsdag i Champions League-kampen mod Barcelona. Lad os gå efter det, lyder det fra Thomas Müller i opslaget, som kan ses i sin fulde længde nederst i artiklen.

Messi selv har også reageret på, at mange har brokket sig over, at Lewandowski måtte nøjes med andenpladsen i afstemningen. Læs mere om det her.