2017-09-12 22:40
Foto: Getty Images

Både Neymar og Mbappe var på pletten for PSG tirsdag aften, da de vandt med 5-0 over Celtic

Den brasilianske stjernespiller Neymar er kommet fremragende fra start i den franske liga efter sit skifte på 1,65 milliarder til PSG, og det kan han nu også sige, at han er i europæisk sammenhæng. Det gjorde han tirsdag aften i den franske klubs udekamp mod Celtic.

Her blev det til en stensikker sejr på 5-0, hvor Neymar åbnede ballet med en scoring efter 19 minutter. Han var dog ikke den eneste nye PSG-spiller, der kom på måltavlen. Det gjorde Kylian Mbappe sørme også et kvarter senere, da han gjorde det til 2-0.

Senere i kampen kom Edinson Cavani også på måltavlen. Ikke bare én, men to gange - og så kunne Celtics Lustig selv sende bolden i eget net, og dermed blev det til 5-0 for den stenrige, franske klub. 

I PSG's gruppe var Bayern München oppe mod Anderlecht, som blev til en flot 3-0-sejr for tyskerne, som dermed også har fået en fin start på den europæiske sæson, hvor de skal forsøge at vende tilbage til toppen.

Næste runde byder pudsigt nok på PSG mod Bayern, som utvivlsomt ender med at blive en stor test for de to storhold i forhold til, hvilket niveau de egentlig er på.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?