• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Torsten Kjems Hansen

Rasende Jürgen Klopp: Du er ikke et rart menneske

Foto: Getty Images

Liverpool-manager Jürgen Klopp kom i det røde felt efter sejren mod Atletico Madrid tirsdag aften.

Af Torsten Kjems Hansen

Der var både drama under og efter Champions League-kampen mellem Atletico Madrid og Liverpool tirsdag aften, hvor der engelske hold vandt en 3-2-sejr i en kamp, hvor der både var rødt kort til hjemmeholdet, straffespark til Liverpool og et annulleret straffespark til hjemmeholdet fra Madrid.

Efter slutfløjtet blev det fanget af kameraer, hvordan Liverpool-manager Jürgen Klopp strakte hånden frem mod Atletico Madrids manager Diego Simeone, der dog ikke tog i mod og i stedet vendte om på hælene og hastede væk fra banen. Klopp kvitterede med en tommefinger i vejret. 

Under et tv-interview efter kampen blev Jürgen Klopp spurgt ind til situationen med et spørgsmål, der blev indledt med "Vi så dig vred efter kampen"

Det fik Liverpools manager op af stolen. 

- Jeg er ikke sådan en idiot, at man kan stille sådan et spørgsmål. Jeg var slet ikke vred. Hør, jeg kan forstå, at du vil skrive om det. Jeg ville give ham hånden, det ville han så ikke og, jeg kan forstå, at han løb ud.

- Han er følelsesmæssig som jeg også er - og du er ikke et rart menneske, fordi du vil opfinde en historie. Du siger, at jeg var vred - hvornår var jeg vred?

- Nu er jeg vred på grund af dit spørgsmål, siger Liverpool -træneren inden han udvandrer fra interviewet - se episoden øverst i videoen.

Diego Simeone den akavede situation efter kampen således til til Movistar:

- Jeg giver aldrig hånd efter en kamp, for jeg kan ikke lide det. Det er ikke sundt for nogen - hverken den der vinder eller taber. Sådan ser jeg på det.

- Men nu når jeg ser ham, så vil jeg give ham hånden uden nogen problemer. 

De to trænere mødes igen 3. november, når de to hold mødes på Anfield i Liverpool.. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020