• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Real, Barca og Juve under lup: Nu angriber UEFA

Foto: Getty Images

Der vil nu komme en disciplinærundersøgelse fra UEFA mod Real Madrid, Juventus og Barcelona i forbindelse med deres Super League-planer.

Af Oliver Okstrøm

Da European Super League dukkede op ligeså hurtigt, som det mere eller mindre blev lagt i graven igen, stod Real Madrid, Barcelona og Juventus stadig tilbage. De har stadig ingen planer om at droppe planerne.

Derfor har UEFA nu meddelt, at der bliver åbnet en disciplinærundersøgelse mod de tre klubber i forbindelse med projektet. Det skriver Sky Sports.

Udmeldingen kommer efter man i fredags kom til enighed med de ni klubber, som alligevel valgte at trække sig ud af 'Super League'-planerne. Herefter valgte Barcelona, Real Madrid og Juventus at melde ud, at de vil holde fast.

Nu kommer der altså en undersøgelse fra UEFA, hvor der efter sigende vil være udsigt til, at man vil benytte sig af de handlinger, som man finder passende.

For et hold som Juventus er der ligeledes en risiko for, at de kan blive smidt ud af Serie A.

De ni hold, som nu er ude af planerne om en ny, privat liga er Milan, Arsenal, Liverpool, Atletico, Chelsea, Inter, Manchester City, United og Tottenham. De ser dog ud til at skulle have en straf for at have søgt andre steder hen.

Det er dog ikke det eneste sted, de får sagsanlæg fra. Det samme har de tre tilbageværende Super League-klubber også. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020