• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Roma-stjernefrø: Jeg vil spille med David Silva

Foto: Getty Images

Cengiz Ünder håber på, at han en dag kan få lov til at spille på hold med David Silva.

Af clbold.dk

Han bliver kaldt den tyrkiske Paulo Dybala på grund af den store lighed til Juventus-stjernen, men Roma-profilen Cengiz Ünder har et helt andet forbillede. Det er David Silva.

Den spanske kreatør har siden 2010 brilleret i Manchester City, og Ünder håber på en dag at kunne spille sammen med David Silva. Skal det ske, kræver det nok et skifte til Manchester City snart.

- Jeg har altid sagt, at det er fedt at se på andre spillere, men man skal også tage sig selv som et eksempel. Man skal være selvkritisk, og man har brug for at udvikle sig selv. Jeg ser altid mine egne videoer efter kampe, siger Cengiz Ünder ifølge goal.com.

- En spiller, som jeg rigtig godt kan lide at se og beundrer, er David Silva. Jeg plejede at se hans videoer ofre, og jeg kan virkelig godt lide hans spillestil. Jeg elsker ham, så jeg håber, vi kan spille sammen en dag.

21-årige Cengiz Ünder kom til Roma i 2017.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.