• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mikkel Sloth

Schöne håber på danskermøde i semifinalen

Med Ajax videre kan semifinalen byde på et kæmpe danskeropgør, hvis Tottenham slår Manchester City ud i kvartfinalen. Det håber Ajax' Lasse Schöne på, at de gør

Af Mikkel Sloth

Ajax har været denne sæsons helt store overraskelse i Champions League. Først blev de seneste tre års vindere fra Real Madrid slået ud i 1/8-finalen, og tirsdag aften blev endnu en eurupæisk gigant, Juventus, slået ud i kvartfinalen.

Danske Lasse Schöne stod for oplægget til det afgørende mål i 2-1-sejren over Juventus, og han har selskab af to danskere i form af Kasper Dolberg og Rasmus Nissen Kristensen i Ajax. Nu håber den erfarne midtbanespiller, at endnu en dansker gør dem selskab i semifinalen.

Christian Eriksen og Tottenham skal i aften forsvare deres føring på 1-0 fra den første kvartfinale mod Manchester City, og lykkes det venter netop Ajax i semifinalen. Noget, som Lasse Schöne ville synes var sjovt.

- Det kunne være meget sjovt at møde Tottenham med Christian Eriksen på holdet. Det er altid sjovt, fortalte Schöne ifølge Ritzau til TV3 Sport om muligheden for at møde landsholdskollegaen i semifinalen af verdens fineste klubturnering.

Lasse Schöne er selvsagt glad for Ajax' flotte Champions League-kampagne, som han beskriver som lidt af et eventyr, og i aften bliver det altså afgjort, hvad næste udfordring i eventyret byder på.

Superliga

Mere Superliga

Fokus