• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mikkel Sloth

Solskjær hylder Messi: Du kan forberede dig så meget du vil

Lionel Messis flotte præstation tirsdag aften giver ros fra Ole Gunnar Solskjær, der dog gerne have set større kynisme foran mål fra sit eget hold

Af Mikkel Sloth

Lionel Messi var som så ofte før den afgørende faktor, da FC Barcelona slog Manchester United ud af Champions League. Den argentinske stjerne scorede til både 1-0 og 2-0 og kampen, der sluttede 3-0 på Camp Nou.

Den flotte præstation kaster roser af sig fra Manchester United-manager Ole Gunnart Solskjær, der dog gerne havde set sit mandskab udnytte sine chancer i kampen. Det fortalte han ifølge engelske Sky Sports efter kampen. 

- Han er et exceptionelt talent. Han og Cristiano Ronaldo har været de bedste spillere i verden det seneste årti, og i aften viste han, hvorfor vi alle synes det, og hvorfor han har vundet så mange titler, udtalte Solskjær og fortsatte sin hyldest af Messi:

- Du kan forberede dig så meget, du vil, men vil du giver ham plads og tid omkring mål, vil han skabe chancer og score mål, han er en fantastisk spiller.

Manchester United fik ellers den bedste start på kampen med flere gode chancer, og Ole Gunnar Solskjær havde gerne set, at de chancer blev udnyttet før Messi trådte i karakter. 

- På dette niveau kan du ikke lave fejl, og du skal tage de chancer, du skaber til dig selv. Vi udnyttede ikke vores gode start, og så scorede de med deres første to skud og afgjorde kampen, lød det fra den norske manager.

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus