2017-09-12 19:48
Foto: Getty Images

To af de helt store kampes startopstillinger er kommet - og du får dem lige her.

Champions League-sæsonen lægger endelig fra land i aften efter en lang kvalifikationsturnering. To af de største opgør i aftenens runde er mellem Barcelona og Juventus samt Roma mod Atletico Madrid, som begge tilmed er kampe mellem italienske og spanske klubber.

De to hold er kommet med deres startopstillingerne er de stiller som følger. Hos Barcelona er der blandt andet blevet plads til klubbens rekord-signing Ousmane Dembele, der skal spille sammen med Messi og Suarez i angrebet. Hos Juventus må mand se bort fra en række spillere som Cuardrado, der har karantæne plud Mandzukic, Chiellini, Khedira og Marchisio, der alle er ude med skader.

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Dembele, Suarez, Messi

Juventus (4-3-3): Buffon - De Sciglio, Barzagli, Benatia, Alex Sandro - Bentancur, Pjanic, Matuidi - Douglas Costa, Higuain, Dybala

Mellem Roma og Atletico er der igen en Griezmann med, som har siddet udenfor i et par runder i den spanske liga efter en ret hård kommentar til en dommer tidligere på sæsonen. Men han er nu med for dem igen. 

Roma (4-3-3): Alisson - Bruno Peres, Manolas, Juan Jesus, Kolarov - Strootman, De Rossi, Nainggolan - Defrel, Dzeko, Perotti

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak - Juanfran, Savic, Godin, Filipe Luis - Saul, Gabi, Thomas, Koke - Griezmann, Vietto

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?