• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Kristian Porse

Svarer Ronaldo-kritikere igen: Kig på denne kamp

Foto: Getty Images

Kritikerne bør kigge på kampen mod Atalanta, mener cheftræneren.

Af Kristian Porse

Hvis man mener, at Cristiano Ronaldo deltager for lidt i presspillet eller generelt ikke giver sig nok i Manchester United, bør man tage et kig på onsdagens kamp mod Atalanta. 

Det mener de røde djævles cheftræner Ole Gunnar Solskjær. 

Ifølge nordmanden var den portugisiske stjernespiller nemlig eminent spillende i kampen, hvor han udfyldte rollen som angriber til perfektion med alt, hvad det indebærer. 

- Jeg er virkelig, virkelig tilfreds med, hvordan han førte linjen. Som angriber skulle han om at løbe i de frie rum, falde ind og presse mere, for vi var på hjemmebane, så vi ville have tilskuerne med os, siger han ifølge Sky Sports og fortsætter. 

- Hvis nogen vil kritisere ham for hans arbejdsradius eller attitude, så bare kig på denne kamp. Se hvordan han løb rundt. Han var endda nede i det lille felt i slutningen af kampen og forsvare. Man kunne se ham sprinte. Han gjorde alt, hvad en angriber skal gøre, førte preslinjen og forsvarede, siger han. 

Manchester United fik en skidt start på kampen og var bagud med hele 0-2 efter første halvleg. Efter pausen fik de dog rettet op på tingene og endte med at vinde kampen med 3-2 efter et fantastisk comeback. 

Cristiano Ronaldo stod for kampens sidste scoring, da han i det 81. minut steg til vejrs, headede bolden i kassen og dermed blev matchvinder. 

Sejren og de tre point betyder, at Manchester United efter tre gruppespilskampe placerer sig på en førsteplads i gruppe F. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020