• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Vil ikke svare på Jürgen Klopps sviner

Foto: Getty Images

Diego Simeone ville ikke komme med et modsvar på Jürgen Klopps sviner fra senest, de to træneres hold mødtes.

Af Victor Risager

Der er et brag af en kamp i Champions League tirsdag aften, når Atletico Madrid og Liverpool brager sammen. Forud for den kamp har spaniernes cheftræner, Diego Simeone, ikke lyst til at indgå i en ordkrig med Jürgen Klopp.

De to hold mødtes ellers i forrige sæson i ottendedelsfinalerne, hvor Atletico Madrid vandt, og efter den kamp langede den tyske Liverpool-manager ud efter Atletico Madrids spillestil:

- Jeg er helt tilfreds med præstationen. Det er så svært at spille mod et hold som dette. Jeg forstår ikke, at de spiller denne form for fodbold med den kvalitet, de har. Det forstår jeg ikke. Men vinderen har altid ret.

- Når jeg ser spillere som (Marcos) Llorente, Koke, Saul ... De kunne spille ordentlig fodbold, men de står dybt på deres egen bane og har kontraangreb. Men de slog os, så vi accepterer det og lykønsker dem, sagde Jürgen Klopp dengang ifølge Mirror.

På et pressemøde mandag blev Diego Simeone forholdt kritikken og spurgt ind til, hvad han tænkte om Jürgen Klopps udtalelser.

Men den argentinske succestræner havde altså ikke lyst til at komme med et modsvar.

- Ingenting, lød det ganske enkelt fra Simeone ifølge Mirror.

Diego Simeone og Atletico Madrid tager imod Jürgen Klopp og Liverpool tirsdag aften klokken 21.00 på hjemmebanen i den spanske hovedstad. De to hold er inden kampen nummer et og to i deres Champions League-pulje. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020