• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Victor Risager

Avis: Danske spillere rasende på UEFA

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

De danske spillere er "rasende" over UEFA's håndtering af lørdagens begivenheder.

Af Victor Risager

Det danske landshold fik tre valgmuligheder af UEFA, efter at Christian Eriksens kollapsede godt midtvejs i EM-kampen mod Finland lørdag. De kunne spille kampe færdig senere lørdag, spille den søndag klokken 12.00 eller blive taberdømt 0-3.

UEFA er efterfølgende blevet kritiseret flere flere kanter for kun at give Danmark de muligheder, og ifølge B.T. Sport er de danske spillere også "rasende" på det europæiske fodboldforbund.

Avisen har talt med kilder på og omkring landsholdet og kan meddele, at spillerne er uforstående over for, at UEFA bad dem tage en beslutning efter den voldsomme episode. De danske landsholdsspillere følte sig endvidere pressede, lyder det.

På et pressemøde mandag, hvor nogle af de danske landsholdsspillere talte med pressen for første gang siden lørdagens episode, var der også kritik af beslutningen om at spille videre fra blandt andre Kasper Schmeichel.

- Vi blev stillet i en position, som jeg ikke personligt selv føler var fair. Vi havde to valgmuligheder. Det krævede nok, at der var nogen højere oppe end os, der sagde, at det ikke var tiden til at træffe en beslutning, sagde Schmeichel.

På den anden side har UEFA fastholdt, at de behandlede situationen med stor respekt.

- Uefa er sikker på, at det behandlede forløbet med største respekt for den følsomme situation og spillerne. Det blev først besluttet at genoptage kampen, efter at de to hold ønskede at færdiggøre kampen samme aften, meddeler UEFA ifølge Reuters.

Her kan du læse Tipsbladets chefredaktørs mening om, at spillerne blev svigtet. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020