• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Victor Risager

Bedst og værst: Engelske kaniner viste sig frem

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Tjekkiet og England.

Af Victor Risager

Tjekkiet - England 0-1 (0-1)
Raheem Sterling, 0-1 (12.)

Kampens bedste
Tjekkiet
Der er flere gode Premier League-spillere i den tjekkiske trup, og en af dem er Vladimir Coufal. Det viste han også mod England. Højrebacken fra West Ham buldrede frem og tilbage i højresiden, og så var han også stærk defensivt med flere gode aktioner.

England
Jack Grealish var ny i Englands startopstilling til tirsdagens kamp, og det er svært at forstå, hvorfor han ikke har startet indtil nu. Aston Villa-kreatøren gjorde det fremragende i rollen som offensiv midtbanespiller i første halvleg, hvor han dirigerede meget af det engelske angrebsspil og stod for en flot assist til Raheem Sterlings scoring. Hver gang Jack Grealish fik bolden, skete der noget.

Man kan også fremhæve Bukayo Saka. Den blot 19-årige kantspiller startede overraskende, men leverede en stor kamp. I anden halvleg var den engelske offensiv dog mindre velspillende, og det udviklede sig til lidt af en langgaber, men de to “kaniner” i Southgates hat fik bevist deres værd i første halvleg.

Kampens værste
Der var et par af de offensive spillere hos Tjekkiet, der ikke slog til i dagens anledning. Blandt andre Jakub Jankto samt Vladimir Darida fik ikke skabt meget for sig selv eller angriber Patrik Schick. De blev også begge skiftet ud i løbet af kampen - Jankto blev endda allerede taget ud i pausen

Kampens detalje
Den tjekkiske keeper Tomas Vaclik leverede en fantastisk redning i løbet af første halvleg. I et kontraangre fik Harry Kane afdriblet en tjekkisk forsvarsspiller, inden han forsøgte sig med en afslutning, men Tomas Vaclik skulle kun bruge én hånd til at redde det ellers udmærkede spark. Det var høj klasse af keeperen, der til daglig holder til i Sevilla. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020