• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Victor Risager

Belgisk EM-spiller: Det er ikke fair

Foto: Getty Images

Den belgiske forsvarsveteran er ikke den største fan af EM-strukturen.

Af Victor Risager

Det er meget forskelligt, hvor langt de forskellige EM-deltagere har måttet rejse for at spille deres kampe i gruppespillet.

Eksempelvis har Danmark spillet deres tre gruppekampe på eget græs i Parken i København, lige som England, Tyskland, Spanien og Italien også har fået lov til at spille de tre gruppekampe på hjemmebane.

Omvendt har et land som Belgien skullet rejse en hel del. De har været i Rusland for at spille to gange og i Danmark en gang. Og ifølge den belgiske landsholdsspiller Thomas Vermaelen gør de mange rejser for nogle hold også turneringen unfair.

- Desværre har du hold, der spiller alle deres gruppekampe i deres eget land, så jeg synes, det er ikke helt fair, sagde den Thomas Vermaelen ifølge Daily Mail og tilføjer:

- At rejse har ikke en god indflydelse på din krop. Vi var nødt til at rejse tilbage fra Rusland, som er en tre timers flyvetur efter en sen kamp, så det hjælper os ikke. Men det er noget, vi må acceptere og håndtere. Vi brokker os ikke som hold eller som spillere. Det er noget, der hører til denne turnering.

Belgien skal spille deres ottendedelsfinale i Sevilla, men det er hidtil uvist, hvem de møder. Hvis de går videre, venter en eventuel kvartfinale i München, inden semifinalerne og finalen afvikles i London.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020