• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Oliver Okstrøm

Braithwaite-dokumentar ude: Stolt af at være dansk

Foto: Getty Images

Det første afsnit af den nye Martin Braithwaite-dokumentar kan ses her.

Af Oliver Okstrøm

Den danske Barcelona-spiller Martin Braithwaite har tidligere annonceret, at der er en dokumentar på vej om ham. Nu er første afsnit af den kommet ud, som han selv deler på sin twitter-profil.

I første afsnit kommer man med igennem EM-slutrunden, hvor Braithwaite startede inde i alle kampe og dermed oplevede på nærmeste hold den rutsjetur, som mandskabet var igennem i turneringen.

Her endte det som bekendt med et exit efter 120 minutters spil mod England i semifinalen.

- Forbindelsen til hele landet er noget, som jeg aldrig har følt så stærkt før. Jeg er sikker på, at det her ikke bare er noget, som man ser i denne periode. Jeg tror virkelig på, at det er noget, som kommer til at fortsætte, fordi vi har bygget noget op sammen, som er noget specielt, siger han og fortsætter:

- Jeg er derfor meget stolt af at være dansker og af de ting, som vi har opnået, lyder det fra Braithwaite, som også takker de danske fans.

Desuden forklarer den danske landsholdsangriber, at formålet for ham altid vil være at inspirere og vise, at intet i livet er umuligt, hvis man tror på det. 

- Det er noget, som jeg håber denne serie kan lære de kommende generationer, som kommer til at vokse op og drømme stort - præcis som jeg gjorde, fastslår Braithwaite.

Første afsnit kan ses nederst i artiklen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020