• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Ole Hoffskov

Eriksen så de sidste 10 min. af Finland-kampen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Christian Eriksen så de sidste 10 minutter af Danmarks kamp mod Finland i lørdags, fortæller Kasper Hjulmand.

Af Ole Hoffskov

DBU har tirsdag offentliggjort det første billede af Christian Eriksen i kølvandet på den ulykke, der indtraf i lørdagens EM-kamp mod Finland.

På billedet ser man en smilende Christian Eriksen fra sygesengen på Rigshospitalet, og billedet er ledsaget af en hilsen fra den danske 10'er, der fastslår, at han har det godt efter omstændighederne.

Billedet har landstræner Kasper Hjulmand naturligvis også set, og han fortæller, at Eriksen rent faktisk så afslutningen af kampen mod Finland i lørdags. 

- Det er uvirkeligt, at han sidder der og smiler, og det er uvirkeligt, at han så de sidste 10 minutter af kampen. Men det er virkelighed, det er rigtigt. Det giver os endnu et skridt i at kunne samle os og koncentrere os mere og mere om fodbold. Det gør, at vi kan få de følelser, der skal være i en fodboldkamp, med ind med god samvittighed, siger Hjulmand.

Mandag var det danske landshold på træningsbanen for første gang siden Christian Eriksens kollaps, og landstræneren fortæller, at det ikke kun er Eriksens tilstand, der går den rigtige vej. Det gør humøret hos holdkammeraterne også.

- De seneste 24 timer har været gode for truppen. Vi var tilbage på banen i går, og det havde en positiv effekt at få kroppen i gang igen. Det hjalp alle, at vi vidste, Eriksen er okay. Der var lidt flere smil hos spillerne. Minutterne, hvor vi er glade og lettede, bliver flere og flere. Jeg tror, vi tager endnu et skridt i den retning i dag.

- Vi er stadig med i turneringen, og der venter et opgør mod et af verdens bedste hold på torsdag. Vi vil forberede os til kampen i dag på træningsbanen, og vi vil igen vise, hvad vi står for, fastslår Kasper Hjulmand.

Danmark møder Belgien torsdag klokken 18.00, 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020