• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Kenneth Jensen

DBU-mand tvivler på mange udenlandske EM-fans

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Små 16.000 tilskuere kan få plads ved sommerens EM-slutrunde i Parken. Mange af dem formentlig danskere.

Af Kenneth Jensen

Når det danske A-landshold om lidt mere end en måned tager hul på EM-slutrunden, bliver det med 15.900 tilskuere på stadion, og DBU's fankoordinator, Anders Hagen, tror, at mange af de tilskuere bliver med danske.

Det siger han til Ekstra Bladet.

Lige nu har DBU anbefaldet UEFA, at 5.000 af de i alt 15.900 billetter går til DBU's fanklub, og antallet af danske tilskuere på stadion kan blive meget højere.

- Vi kan godt ende med at få endnu flere danske billetter til kampene. Det helt afgørende bliver, hvor mange udenlandske fans der må lukkes ind. Det venter vi svar på fra UEFA.

- Personligt tror jeg ikke, at UEFA kommer til at acceptere særlig mange udenlandske fans på stadion, fordi vi stadig har en pandemi. Og det kan naturligvis blive positivt for de danske fans, siger Anders Hagen til Ekstra Bladet.

DBU vil kæmpe videre for, at der kommer flere af dem, der har købt billetter til kampene gennem fanklubben på stadion. Der skal trækkes lod i forhold til de neutrale billetter, som både er købt af danske og udenlandske tilskuere.

Danmark møder Finland, Belgien og Rusland i gruppespillet, og går Danmark videre, spiller man resten af turneringen i udlandet. Der bliver spillet en enkelt ottendedelsfinale på dansk jord, men det er altså uden dansk deltagelse.

Du kan læse mere om billetsituatioenn her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020